Persoonlijk inzicht vaassen Suzan Nuijs
ontspanning YOGA DANSEN TAI-CHI
MEDITATIEF
Yoga
De Yogaoefeningen bestaat uit een combinatie van verschillende yogahoudingen, ademhalings- en ontspannings oefeningen. Deze oefeningen brengen rust, ontspanning en frisse energie. De workshop is een leuke ontspannings- en teambuildingsactiviteit, waarmee nieuwe inzichten in bewustzijn kan worden verkregen.Tijd; 1 uur. Kosten 50 euro.
Zumba Fitness Dans
Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. De revolutionaire Zumba is ge´nspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Met elke swingende Zumba workout beweging werkt u aan uw onderlichaam, uw buikspieren, middel en uw bovenlichaam. Het ritme en de techniek van de Zumba is snel en gemakkelijk te leren techniek is. Tijd: 1 uur. Kosten 60 euro.
Tai-Chi
De bewegingen en oefeningen van Tai-Chi maken het lichaam soepel en los en hebben een positieve invloed op de geest. Het werkt stressverlagend. Het zijn rustige, vloeiende bewegingen uit de eeuwenoude Chinese verdedigingskunst die de innerlijke kracht en gezondheid bevorderen. Het is prettig voor iedereen die zich veel mentaal moet inspannen en lang in dezelfde houding zit, maar ook voor degene die gemotiveerd aan zijn gezondheid en lichaamsbewustzijn wil werken.Tijd: 1 uur. Kosten 50 euro.