Persoonlijk inzicht vaassen Suzan Nuijs
teambuilding KANOEN ROEIEN VLOT BOUWEN NORDIC WALKING
SPORTIEF
Kanoen en Roeien
GENIET PER KANO OF ROEIBOOT van dit uniek natuurgebied. Je vaart over het water langs de rietkragen met het geluid van de rietzangers. Pas op want de bruggetjes zijn laag, maar wel spannend als je eronder door vaart. Het is ook mogelijk te lunchen op het water met een picknick mand. Een wedstrijdje roeien kan ook leuk en ontspannend zijn. Er is een canadese kano voor 4 personen, roeibootjes voor 2 personen en de kajak voor degene die al wat vaker hebben gevaren.Kosten: kano 4 pers.10 euro roiboot 2 pers.5 euro kajak 5 euro. tijd: 1 uur.
Nordic Walking
MAAK KENNIS MET HET NORDIC WALKING en de techniek. Het is een totale lichaamsoefening, waarbij je veel calorieen verbrandt. Je gebruikt 90 % van de spieren. Je zet druk op de grond met de stokken waardoor de knieen minder worden belast. Je maakt meer gebruik van je schouders en bovenarmspieren,zodat je lichter loopt. Daarbij is het ook een goede rug, borst en buikspieroefening. De techniek wordt je uitgelegd en we maken een wandeling langs de weilanden. In de middag pauze is het een gezonde onderbreking.Tijd: 1 uur Kosten 50 euro incl.stokken en begeleiding.
Vlot bouwen
WIL JE MEER ACTIE MET EEN TEAMBUILDINGSACTIVITEIT ; bouw dan samen met collega's, familie of vrienden een vlot en stel je bouwkunsten op de proef door erop te gaan varen. Een sportieve samenwerkingsactiviteit. Wie geeft leiding en wie de instructie's,en wordt er naar je geluisterd, hoe voelt het als je samen daarna op het vlot zit. Er zijn verschillende manieren om een vlot te bouwen : vlotten met 3 drijvers,met 4 lange balken en 4 korte dwarsbalken. Of een vlot met 4 drijvers. De keuze is aan de groep! Tijd 1 uur Kosten 50 euro.incl.begeleiding.